Okružna/regionalna takmičenja

2019/2020.

1. Na međuokružnom takmičenju u stonom tenisu učenici Luka Čubrilo, Matija Đurđev i Jovan Ludaić osvojili su ekipno prvo mesto, dok je Luka Čubrilo osvojio prvo mesto i u pojedinačnom delu takmičenja. Ovim uspehom ostvarili su plasman na državnu olimpijadu koja će se održati u Novom Sadu.

Mentor: Branislav Bjelić

2. Na takmičenju koje je održano 8.2.2020. u Senti učenik Vanja Miladinov (III1 Elektrotehničar računara) osvojio je prvo mesto. Naime, Vanja je prošlogodišnju ruku robota proširio u robota koji čak reaguje i na glasovne komande.

Video sa takmičenja pogledajte na: https://www.facebook.com/tehnickaskola.kikinda/videos/1451110695056986/

Mentor: Milan Živić.

3.  Na takmičenju iz Fizike, koje je održano 22.2.2020. u Senti, učenici naše škole postigli su izuzetan uspeh:

 1. Ilija Bešlin III1 Elektrotehničar računara prvo mesto
 2. Nikola Zorić III1 Elektrotehničar računara drugo mesto
 3. Jovan Ludajić II3 Elektrotehničar informacionih tehnologija  drugo mesto
 4. Vladimir Zorić  II3 Elektrotehničar informacionih tehnologija  drugo mesto
 5. Marko Gašić  II3 Elektrotehničar informacionih tehnologija  treće mesto

Mentor: Mirko Vukobrat

4. Na okružnom takmičenju iz matematike  koje je održano danas (1.3.2020.) u Senti učenici i njihovi mentori postigli su sledeći uspeh:

Jovan Ludaić (II3), drugo mesto i plasman na državno takmičenje,

Ratomir Terzin (III1), treće mesto i

Nenad Tepavac (IV1) drugo mesto.

Mentori: Dragana Čolak i Branka Knežević

2018/2019.

 1. Na međuokružnom takmičenju u stonom tenisu učenici Luka Čubrilo i Jovan Ludaić osvojili su ekipno prvo mesto, dok je Luka Čubrilo osvojio prvo mesto i u pojedinačnom delu takmičenja. Ovim uspehom ostvarili su plasman na državno takmičenje koje će se održati u Petrovcu na Mlavi, 30.10.

  Mentor: Branislav Bjelić

 2. Tim naše škole osvojio je danas (7.11.2018.) prvo mesto na okružnom takmičenju u fudbalu i plasirao se na sledeći nivo.

  Mentor: Branislav Bjelić

 3. Nastavljajući tradiciju niza prethodnih godina učenici naše škole i ove godine su se plasirali za učešće na međunarodnom takmičenju "Fon Nojman" koje se održava u Mađarskoj. Naime, juče (9.2.2019.) se održalo međuokružno takmičenje u Senti na kom su učenici Vanja Miladinov II1 i Dejan Grujić IV1 osvojili prvo i treće mesto respektivno. Vanja je predstavio rad "Robotska ruka", a Dejan "RFID access control". Oba učenika su vredno radila mesecima koristeći Arduino platformu. Vanja je ruku sam modelovao, odštampao na 3D štampaču, povezao sve komponente i isprogramirao, dok je Dejan izradio i programirao bežični pristup za otključavanje brava, mnogo jednostavniji i jeftiniji od interfona. Učenici Nenad Tepavac, Miloš Rajtarov i Igor Kajla su predstavili svoj rad GPS lokator (za koji su dobili državnu nagradu) i plasirali se na sledeći nivo takmičenja.

  Ponosni smo na svoje vredne učenike.

  Mentori: Milan Živić, Đorđe Sivčev i Zagorka Pastor.

 4. Nastavljajući tradiciju lepih rezultata možemo da se pohvalimo da su naši đaci I3 razreda, obrazovnog profila Elektrotehničar informacionih tehnologija, Marko Gašić i Jovan Ludaić osvojili prvo i drugo mesto na okružnom takmičenju koje se održalo 23.2.2019. u Senti. Tim odličnim rezultatima stekli su plasman na Republičko takmičenje.

  Mentor: Sava Isakov

 5. Pored velike konkurencije i manjeg broja časova Fizike u odnosu na Gimnazije učenici naše škole su uspeli i ove godine da osvoje PRVO i dva DRUGA mesta na Okružnom takmičenju koje je održano juče ( 3.3.2019.) u Senti. 

  Ilija Bešlin II1 - PRVO mesto

  Nikola Zorić II1 - DRUGO mesto i 

  Jovan Ludaić I3 - DRUGO mesto

  Ovim rezultatima učenici Ilija Bešlin i Nikola Zorić ostvarili su plasman na Republičko takmičenje.

  Mentor: Mirko Vukobrat

 6. Učenik Dejan Grujić (IV1) osvojio je prvo mesto na Regionalnim takmičenju u džudou i time stekao plasman na Republičko takmičenje. Takmičenje je održano juče (6.3.2019.). Mentor: Branislav Bjelić
 7. Učenik Veljko Radojčin osvojio je prvo mesto na Regionalnom takmičenju u karateu. Mentor: Zoran Karanović
 8. Nakon tri kvalifikaciona kruga tokom februara 2019, održano je okružno takmičenje iz programiranja 10.3.2019. u Senti. Tehničku školu su predstavljala dva učenika IV1 odeljenja: Strahinja Eraković i Mihail Borisov. U konkurenciji od 293 učenika na državno takmičenje koje će se održati u nedelju, 14.4.2019. na Računarskom fakultetu pozvan je Miša Borisov kao najbolje plasirani učesnik regionalnog takmičenja.

  Mentor: Jasmina Almaši

 9. Na pokrajinskom takmičenju iz Osnova elektrotehnike 1 i 2 koje je održano 11.5. naši učenici su postigli izuzetan uspeh:

  1.  Aleksandar Selimović I3 (Elektrotehničar informacionih tehnologija) i Luka Bursać  I1 (Elektrotehničar računara) - TREĆE mesto
  2. Jovan Ludaić I3 - četvrto mesto
  3. Ilija Bešlin II1 (Elektrotehničar računara) - PRVO mesto
  4. Nikola Zorić II1 - šesto mesto i
  5. Vanja Miladinov II1 - deseto mesto

  Mentori: Darinka Hristić Klačak i Nevenka Karić

 

2017/2018.

 1. Učenici naše škole, Luka Čubrilo, Žarko Marić i David Feher osvojili su prvo mesto na Okružnom prvenstvu u stonom tenisu koje se održalo danas (9.11.2017.) u Kanjiži i plasirali se narepublički nivo takmičenja.

  Mentor: Branislav Bjelić

 2. Basket tim škole koji su činili Golijanin, Todor, Mišković i Petrović osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju koje je održano danas (13.2.2018.) u školi  "Miloš Crnjanski". Ovim uspehom ostvarili su plasman na regionalno takmičenje koje će se održati u Novom Sadu.

  Mentor: Branislav Bjelić

 3. Na okružnom takmičenju iz matematike koje je održano danas (24.2.2018.) u Senti učenik II1 razreda, Miloš Babić postigao je odlične rezultate i plasirao se na državni nivo takmičenja.

  Mentor: Branka Knežević

 4. Na okružnom takmičenju iz Fizike, koje je održano danas (3.3.2018.) u Senti učenici naše škole su postigli izuzetne rezultate.

  Kategorija prvih razreda:

  1. Ilija Bešlin - PRVO mesto
  2. Nikola Zorić - TREĆE mesto

  Kategorija drugih razreda:

  1. Sara Đorđev - PRVO mesto
  2. Ivana Kerkez - DRUGO mesto
  3. Nenad Tepavac - TREĆE mesto

  Mentor: Mirko Vukobrat

 5. Na regionalnom takmičenju u Džudo-u (7.3.2018.) učenik III1 odeljenja, Dejan Grujić osvojio je drugo mesto. Isti rezultat postigao je i basket tim škole (9.3.2018.)

  Mentor: Branislav Bjelić

  Čestitamo!

 6. Učenici:

  1. Stefan Marinkov, IV1 - Elektrotehničar računara,
  2. Igor Radivojac, IV1 - Elektrotehničar računara i 
  3. Nikita Šibul, I3 - Elektrotehničar telekomunikacija

  ostvarili su plasman na Međunarodno takmičenje "Neumann" koje će se održati 22. i 23. marta u Mađarskoj.

  Mentor: Živić Milan i Sivčev Đorđe.

 7. Učenik III 2 odeljenja, Nikola Đurović učestvovao je na Okružnom takmičenju u streljaštvu koje je održano 20.3.2018. godine u Kikindi i ostvario plasman na Državno takmičenje.

  Mentor: Zoran Karanović

 8. Učenici I1 odeljenja obrazovnog profila Elektrotehničar računara David Cvijan i Katarina Kuvizić plasirali su se na Republičko takmičenje iz književnosti - Književna olimpijada.

  Mentor: Maja Milovanov

 9. Posle niza uspeha u Fizici, sportu, Srpskom jeziku i književnosti, Matematici, Multimediji, izradi filma... još jedan veliki uspeh. Naime, učenici Strahinja Eraković, Nenad Tepavac, Vanja Miladinov i Ilija Bešlin ostvarili su izuzetan uspeh na Regionalnom takmičenju iz Osnova elektrotehnike i Elektronike. 

  1. Strahinja Eraković, učenik  III1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara - drugo mesto iz Elektronike
  2. Nenad Tepavac, učenik  II1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara -drugo mesto u Osnovama elektrotehnike 2
  3. Vanja Miladinov, učenik  I1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara - treće mesto u Osnovama elektrotehnike 1 i 
  4. Ilija Bešlin, učenik  I1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara - četvrto mesto u Osnovama elektrotehnike 

  Mentori: Nevenka Karić i Darinka Hristić Klačak

 

2016/2017.

 1. Članovi stonoteniserskog tima Žarko Đurđev, Strahinja Mršić, Dejan Svjetlanović i Luka Čubrilo osvojili su prvo mesto na okružnom takmičenju koje se održalo danas (19.10.2016.)  u Kanjiži i plasirali se na republičko takmčenje.

  Mentor: Branislav Bjelić

 2. Na Otvorenom prvenstvu AP Vojvodine u basketu 3:3, koje je održano juče (8.12.2016.) u Novom Sadu, naš tim je uspeo da u borbi sa devet ekipa ostvari plasman na republički nivo takmičenja.

  Članovi tima:

  1. Marko Milenković
  2. Ognjen Bovan
  3. Stefan Golijanin
  4. Bojan Markov
  5. Dragan Manojlović
  6. Stefan Berbakov

  Mentor: Branislav Bjelić

 3. Na okružnom takmičenju iz Fizike, koje je održano danas (26.2.2017.) učenici I1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara, Nenad Tepavac i Miloš Babić zauzeli su prvo i drugo mesto respektivno. 

  Mentor: Mirko Vukobrat

 4. Na okružnom takmičenju koje je održano 1.3.2017.godine u Kikindi učenik II1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara, Dejan Grujić osvojio je prvo mesto i plasirao se na republičko takmičenje koje će se održati u Pančevu, 14.3.2017.godine.

  Mentor: Branislav Bjelić

 5. Na okružnom takmičenju u malom fudbalu, koje je održano danas (16.3.2017.) tim naše škole osvojio je prvo mesto.

  Milan Sovilj 4/3
  Damir Tomić 3/2
  Dejan Malogajski 3/5
  Aleksa Petrović 2/1
  Jovan Feješ 3/5
  Dane Inđić 4/3
  Dejan Bugarski 4/3
  Stefan Kockar 3/1
  Nemaja Kurunci 3/1
  Srđan Đurđev 4/3
  Željko Grujić 3/4

  Mentrori: Vladimir Zorić i Branislav Bjelić

  6. Na okružnom takmičenju iz engleskog jezika koje je održano 19. marta u gimnaziji "Dušan Vasiljev", uspešno su predstavljali našu školu: David Popović, Dragomir Stojkov, Aleksandar Volkov, učenici IV1, i Miloš Mikalački, učenik IV4. Najbolji rezultat ostvarili su David Popović i Dragomir Stojkov koji su bili vrlo blizu osvajanju trećeg mesta i plasmanu na republičko takmičenje. Čestitamo našim učenicima na zapaženom učešću i postignutim rezultatima.

  Mentori: Smiljka Gavrilov i Svetlana Bajić Božović

  7. Na okružnom takmičenju koje je održano u Senti učenik IV1 odeljenja, Mario Volaš, osvojio je četvrto mesto sa radom "Arduino muzički instrument" i plasirao se na sledeći nivo takmičenja.

  Mentori : Đorđe Sivčev i Milan Živić

  8. Na okružnom takmičenju Književna olimpijada (8.4.2017.) učenica Maša Bulatović osvojila je prvo mesto, sa maksimalnim brojem poena i plasirala se na republičko takmičenje.

  Mentor: Maja Milovanov

  9. Tim naše škole, koji su činili:

  1. Mario Volaš
  2. Luka Maljugić i 
  3. Nikola Đurović

  osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju u streljaštvu i time stekao plasman na republičko takmičenje.

  Mentor: Zoran Karanović

  10. Na regionalnom takmičenju iz Osnova elektrotehnike I i II, Elektronike i Energetske elektronike koje se održalo danas (13.5.2017.) u Rumi, učenici naše škole:

  1. Nenad Tepavac I1 - Elektrotehničar računara
  2. Vladimir Gološin I1- Elektrotehničar računara
  3. Strahinja Eraković II1- Elektrotehničar računara
  4. Marko Baba II1 - Elektrotehničar računara i
  5. Vidor Hološi III1 - Elektrotehničar računara

  postigli su odlične rezultate. Vidor Hološi je zauzeo treće mesto na takmičenju iz Elektronike, dok je Nenad Tepavac zauzeo peto mesto u kategoriji Osnove elektrotehnike I. Obojica učenika su se plasirala  na republičko takmičenje. Ostalima  je nedostajao mali broj bodova za osvajanje pohvala.

  Mentori: Nevenka Karić i Darinka Hristić Klačak

   

 

2015/2016.

 1. Na Okružnom takmičenju u stonom tenisu, koje je održano 13.10.2015.godine u Kanjiži naši stonoteniseri osvojili su prvo mesto i u pojedinačnom i u ekipnom plasmanu i plasirali se na Republičko takmičenje, koje će se održati maja meseca u Vranju i Nišu.

Tim su činili:

 1. Strahinja Mršić,
 2. Žarko Đurđev,
 3. Dragomir Stojkov i
 4. Nemanja Travar

Mentor: Branislav Bjelić

        2. Na Okružnom takmičenju u fudbalu, koje je održano 29.10.2015. u našem gradu, učenici naše škole osvojili su prvo mesto i plasirali se na sledeći nivo takmičenja.

Članovi tima:

Lakatoš, Lolić, Mendergiš, Kockar, Mesaroš, Stanaćev, Bugarski, Feješ i golmani Tomić i Sovilj.

Mentor: Vladimir Zorić

 

         3. Tim fudbalera naše škole osvojio je danas (25.11.2015.) treće mesto na Pokrajinskom takmičenju u malom fudbalu. Takmičenje se održalo u našem gradu. Učesnici su bili učenici iz Subotice, Sombora Vrbasa i Kikinde.

Mentori: Branislav Bjelić i  Vladimir Zorić

        4. Na okružnom takmičenju iz matematike održanom 23.1.2016. u Senti, učenik naše škole ALEKSANDAR GECIĆ iz odeljenja I-1, osvojio je PRVO mesto i ostvario plasman na Republičko takmičenje!

Mentor: Milanka Halilović

      5.Međunarodno takmičenje " Fon Neumann" privuklo je i ove godine učenike naše škole, koji su se ozbiljno pozabavili radovima koje će prezentovati. Svi radovi su rađeni na Arduino platformi. Takmičenje će se održati  27.2.2016. godine u Senti.

Učenici su uradili sledeće radove:

 1. Arduino LED kocka - Andrej Kaločanj Mohači
 2. Arduino pametan auto - Dušan Ljuboja
 3. Arduino praćenje temperature i vlažnosti preko interneta - Nemanja Cindrić

Mentor: Milan Živić

       6.Dušan Ljuboja, učenik odeljenja IV1, obrazovnog profila Elektrotehničar računara, plasirao se na Međunarodno takmičenje "Fon Numann", koje će se održati u Mađarskoj.

Mentor: Milan Živić

      7.Učenici obrazovnog profila Elektrotehničar računara Jovan Bodroža i Nemanja Cindrić plasirali su se, nakon državnih kvalifikacija, na Okružno takmičenje iz Programiranja, koje će se održati u nedelju 28.2.2016. godine. 

Mentor: Jasmina Almaši

    8.Na okružnom takmičenju u Streljaštvu koje je održano danas (1.2.2016.), učenik IV1 odeljenja Nikola Šošić plasirao se na republički nivo takmičenja u pojedinačnom plasmanu, dok su se učenici Viktor Semeredi, Ferenc Vitez i Mario Volaš plasirali na isti nivo takmičenja u ekipnom delu.

Mentor: Zoran Karanović

   9. Učenik I1 odeljenja obrazovnog profila Elektrotehničar računara, Aleksandar Gecić, osvojio je prvo mesto na Okružnom takmičenju iz Fizike, koje je održano danas (13.3.2016.). Aleksandar je već osvojio prvo mesto na Okružnom takmičenju iz Matematike, a zatim i TREĆU nagradu na Državnom takmičenju iz istog predmeta. Želimo mu da i iz Fizike bude izuzetno uspešan.

Mentor: Mirko Vukobrat

10. Učenica II1 odeljenja, obrazovnog profila Elektrotehničar računara, Maša Bulatović, osvojila je prvo mesto na Književnoj olimpijadi i plasirala se na sledeći nivo takmičenja.

Mentor: Maja Milovanov

11. Na Okružnom takmičenju Književna olimpijada učenica II-1 Maša Bulatović plasirala se na naredni nivo. Republičko takmičenje biće održano 14. maja u Sremskim Karlovcima. 

Mentor: Maja Milovanov


 

 

2014/2015.

 1. Okružno školsko takmičenje u plivanju za učenike osnovnih i srednjih škola Severnobanatskog okruga održano je u ponedeljak, 27.oktobra 2014. godine, na bazenu sportskog centra Jezero. Naši učenici su ostvarili sledeći uspeh:

• Isakov Nikola, učenik 1/1 odeljenja osvojio je prvo mesto u disciplini delfin na 100m, a
• Novaković Dušan, učenik 3/2 odeljenja drugo mesto u disciplini leđno na 100m

Ova dva učenika plasirala su se na republičko takmičenje koje će se održati u Beogradu, 25.novembra 2014.godine. 

2. Učenici naše škole postigli su izvanredne rezultate na vojvođanskom takmičenju iz Informatike koje predstavlja kvalifikacioni deo za međunarodno takmičenje "Nojman Janoš". Takmičenje  je održano 14.2.2015. u Senti i okupilo oko 60 učenika osnovnih i 32 učenika srednjih škola, a organizovano je u 7 kategorija. Našu školu su predstavljala tri učenika obrazovnog profila Elektrotehničar računara: Vidor Hološi  - kategorija obrazovnih programa, Vladimir Sivčev - kategorija programiranje sa hardverom i Radovan Silaški - kategorija web. Učenik Vladimir Sivčev osvojio je prvo mesto u svojoj kategoriji sa projektom "Moja soba" dok je učenik Radovan Silaški osvojio prvo mesto u kategoriji  web sa projektom "Internet vođenje prodavnice računara". Osim plasmana na međunarodno takmičenje koje će se održati od 19. do 22.marta  u Seksardu (Mađarska) učenici su osvojili i vredne nagrade. Mentor: Jasmina Almaši.

3. Okružno takmičenje iz engleskog jezika održano je 15.3.2015. u prostorijama Gimnazije "Dušan Vasiljev" u Kikindi. Od ukupno 29 takmičara Tehničku školu predstavljalo je petoro učesnika. Najbolji rezultat postigao je učenik IV-1 odeljenja Nikola Zavišin osvojivši treće mesto i plasman na Republičko takmičenje koje je planirano za 19. 4. 2015. Mentor: Zorana Adamović.

4. Učenici II1 i III1 odeljenja Mario Volaš, Luka Maljugić i Nikola Šošić zauzeli su prvo mesto na Regionalnom takmičenju u streljaštvu i plasirali se na Republičko takmičenje koje će se održati 21.4.2015. godine u Smederevu. Mentori: Vladimir Zorić, Branislav Bjelić i Zoran Karanović.

5. Na regionalnom takmičenju koje je održano 9.5.2015 u Novom Sadu, učenik Nikola Zorić osvojio je šesto mesto iz predmeta Osnove elektrotehnike i plasirao se na Republičko takmičenje, učenik Strahinja Mršić osmo mesto iz Osnova elektrotehnike 2, dok su ostali učenici postigli zadovoljavajuće rezultate. Mentori: Jasmina Almaši i Zagorka Pastor.

2013/2014.

 1. Na međuokružnom takmičenju u rukometu, koje je održano 5.novembra 2013.godine u Kikindi, učenici naše škole osvojili su prvo mesto i plasirali se na državno takmičenje.

Članovi tima:

 1. Stefan Arđelan III 2
 2. Branislav Tešin II 8
 3. Nikola Almaši III 9
 4. Marko Ivanović III 3
 5. Dušan Bajić III 5
 6. Nikola Beloš I 2
 7. Andrej Kaločanj Mohači II 1
 8. Mićo Karić I 2
 9. Igor Štejmec I 7
 10. Branimir Knežević I 8
 11. Kristijan Kovač II 8
 12. Stefan Šegrt I 7
 13. Milan Dragišić II 1
 14. Željko Ivetić I 3
 15. Nenad Todorov III 5
 16. Radoslav Pešić III 9

Vođa ekipe:

Zoran Karanović

          2. Na okružnom takmičenju u plivanju koje je održano dana 15.11.2013. godine u Sportskom centru „Jezero“ učenici naše škole postigli su sledeće rezultate:

Andrej Ilić I mesto – Kraul 100 m ,

Jelena Marcikin II mesto – Delfin 100m, 

Dušan Novaković II mesto – Leđno 100m i

Miloš Pavlić II mesto – Prsno 100m

         3. Učenik trećeg razreda obrazovnog profila Elektrotehničar računara Vladimir Sivčev osvojio je prvo mesto na okružnom takmičenju učenika srednjih škola iz matematike, koje je održano 8. februara u Senti. Mentor: Milanka Halilović

          4. U petak 25. aprila u Žablju, održano je XXII Regionalno takmičenje učenika srednjih mašinskih škola Republike Srbije- region sever , obrazovnih profila mašinski tehničar za kompjutersko konstruisanje i tehničar za kompjutersko upravljanje. Plasman na republičko takmičenje, koje će biti održano 16. i 17. maja u Leskovcu, ostvario je iz kompjuterske grafike- 2D Dragan Filipov, učenik II5 odeljenja. Mentor: Jelena Bunjevac

          5. Na regionalnom takmičenju koje je održano 10.5.2014. u Novom Sadu za učenike iz cele Vojvodine, učenik trećeg jedan odeljenja obrazovnog profila Elektrotehničar računara, Vladimir Sivčev, zauzeo je drugo mesto i plasirao se na republičko takmičenje iz Elektronike. Mentor: Nevenka Karić. Učenik prvog jedan razreda, obrazovnog profila Elektrotehničar računara, Strahinja Mršić  osvojio je deseto mesto iz Osnova elektrotehnike I i dobio pohvalu. Mentor: Zagorka Pastor

 2012/2013.

 1. Okružno takmičenje iz Matematike učenika srednjih škola severnobanatskog okruga održano je 9.2.2013. godine u Senti u Gimnaziji "Boljai". Iz naše škole učestvovali su: Janojlić Konstantin, Grujić Srećko, Čolak Ivan, Ilić Andrej (2. mesto), Sivčev Vladimir (3. mesto) i Kaločanj Mohač Andrej. Na državno takmičenje plasirao se učenik drugog razreda Sivčev Vladimir.
 2. Dana 2.3.2013. godine u Tehničkoj školi u Adi održano je regionalno takmičenje iz Programiranja. Na takmičenju su učestvovali učenici srednjih škola našeg regiona: Gimnazija sa domom učenika za talentovane učenike “Boljaji” iz Sente, Tehničke škole Ada, Gimnazije „Dušan Vasiljev“ iz Kikinde i Gimnazija iz Sente. Uspeh naših učenika prema preliminarnim rezultatima je sledeći: 1.mesto: Pavlić Miloš, 100 poena 2. mesto: Janojlić Konstantin,  85 poena. Na državno takmičenje plasirao se učenik Miloš Pavlić.
 3. Rezultati okružnog takmičenja u plivanju i plasman na državno takmičenje: datum održavanja: 15.11.2012. 100 metara leđno, muškarci, Novaković Dušan,odeljenje 1/2, osvojeno mesto: 1. mesto, 100 metara prsno, muškarci, Pavlić Miloš, odeljenje 3/1, osvojeno mesto: 1. mesto, Miletin Aleksandar, odeljenje 1/3, osvojeno mesto: 3. mesto, 100 metara delfin, žene, Marcikin Jelena, odeljenje 3/7, osvojeno mesto: 1. mesto.
 4. Učenici Tehničke škole ostvarili su zapažen uspeh na takmičenju "Korak u novi vek 2012" koje je održano od 23. do25.oktobra u Novom Sadu. Organizator manifestacije bio je Savez udruženja tehničke kulture Vojvodine, a program se odvijao na Novosadskom sajmu u okviru "Sajma investicija - Investexpo". Na ovo, sada već tradicionalno takmičenje, odazvalo se više osnovnih i srednjih škola iz cele pokrajine. Učenici naše škole izložili su i odbranili ukupno sedam radova i to iz oblasti elektronike i multimedije. Postignut je sledeći uspeh: Crvenkov Marko, IV-3 Ozonizator - jonizator  1. mesto, Cvijan Darko, IV-1, Film “Moj razred”, Film “Ulica moje škole” 1. mesto, Janojlić Konstantin, IV-1 Integrisani audio pojačavač 1. mesto, Mijailović Ivan, IV-1, Pojačavač sa elektronskim cevima, Generator plazme  1. mesto, Almaši Matija, IV-1, Sinusni svetlosni efekat 1. mesto.
 5. Učenici naše škole osvojili su drugo mesto na Međuokružnom takmičenju u fudbalu, koje je održano u Subotici.
 6. Učenici naše škole Branislav Keneški, Nikola Šošić i Dragan Građin osvojili su prva tri mesta na Okružnom takmičenju u streljaštvu i plasirali se na Republičko takmičenje, koje će se održati u Smederevu.
 7. Učenici naše škole Vladimir Sivčev (II1) i Miloš Pavlić (III1) plasirali su se na republičko takmičenje iz Osnova elektrotehnike 2 i Elektronike II.

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 

 

 

  

© 2019 Tehnička škola Kikinda