Plaketa "Stjepan Han"

Tehnička škola proglašena za najbolju školu u Vojvodini iz područja informatike

U okviru akcije „Dani informatike u školama Vojvodine 2011“ naša škola je proglašena za najuspešniju školu u ukupnom plasmanu i nosilac je plakete „Stjepan Han“, po imenu doajena iz oblasti informatike.
Uz plaketu, Ekonomski fakultet iz Subotice dodelio nam je i laptop HP ProBook 4520s kao nagradu.
Zaključeno je da Tehnička škola ima najbolji informacioni sistem u Vojvodini - izdvojili smo se po broju računara u nastavi, po broju učenika koji ih koristi i ima pristup Internetu, po broju obučenog nastavnog kadra na akreditovanim programima za rad na računaru, po broju multimedijalnih prezentacija sopstvene izrade i komercijalnih programa koji se primenjuju u nastavi i aktivnostima na takmičenjima. Finalne bodove doneo je školski web (grupa web sajtova) i njegova funkcionalnost.
Pokrovitelji projekta bili su Pokrajinski sekretarijat za obrazovanje, upravu i Nacionalne zajednice i Ekonomski fakultet iz Subotice.
Organizator i realizator bio je Centar za razvoj i primenu nauke, tehnologije i informatike (CNTI).

Prof. dr Stjepan Han - počasni doktor Univerziteta u Novom Sadu, najveći deo svog rada posvetio je obrazovanju mladih, na mnogim fakultetima, ostavljajući neizbrisiv trag, pre svega u oblasti nauke o radu, organizacionih nauka i informatike.
Veliki deo svog radnog veka proveo je na Ekonomskom fakultetu u Subotici.

 

 

 

 

© 2019 Tehnička škola Kikinda